Gribskov auto logo 2<br />
Medarbejdere Gribskov Auto

Hos Gribskov Auto elsker vi biler.

Udover at det er vores levevej, er det også vores hobby. Så uanset om vi skal ansætte en ny medarbejder, rense bremser, rådgive om en reparation eller bare skifte et sæt hjul sætter vi en ære i at det skinner igennem: Kærligheden til bilen!

Thomas & Søren

Indehavere

Leveringsdygtige i reparationer og god service i over 15 år

Vores historie

Gribskov Auto stiftedes i 2008 af de gode venner Thomas og Søren, der kendte hinanden både fra skolen og læreplads hos VW i Helsinge. Efter de begge havde været rundt hos forskellige mærkeværksteder kaldte ambitionen om at være selvstændig hos dem begge, og Gribskov Auto stiftedes i små lokaler hos en kollega i Græsted. Siden har forretningen udviklet sig til sin nuværende størrelse på Svendebuen 1, hvor de to gamle venner beskæftiger et dygtigt hold af mekanikere og elever. Det har altid været vigtigt for Thomas og Søren at have elever på værkstedet, da de føler en forpligtelse til at give deres mangeårige viden videre, samt sætter en stor ære i, at have en social ansvarlighed overfor byens unge, med benzin i blodet.

Vores Kundeservice

Værkstedet bygger på tillid og relationer. Vores arbejde skal selvfølgelig være 110% i orden, men uden tilliden og den personlige samtale mellem kunde og værksted ville vi ikke være hvor vi er i dag. Derfor bruger vi meget energi på at tale med vores kunder om hvilke løsninger der er de rigtige for deres bil og pengepung. Ingen skal køre fra os, uden at føle sig helt tilfredse med vores kundeservice og arbejde.

Vi leverer altid det bedst mulige arbejde

Et godt arbejdsmiljø er en del af vores DNA

Vi kontakter altid kunden med en pris inden reparationen

Vi skræddersyr løsninger til hver enkelt kunde

Hos os bliver ALLE set og hørt

Medarbejdere

Hjertet hos Gribskov Auto er vores dygtige medarbejdere. Mød dem her.

Patrick

Lærling

Peter

Mekaniker
El & Hybrid Tekniker

Martin

Lærling

Thomas

Indehaver
Værkstedschef
Mekaniker

Finn

Mekaniker/Tekniker

Søren

Indehaver
El & Hybrid Tekniker
Mekaniker

Mathias

Mekaniker

Henrik

Trailerspecialist