Gribskov auto logo 2<br />
serviceeftersyn hos Gribskov auto

Serviceeftersyn

Vi kender det alle sammen – bilen kører fint, og det virker ikke, som om den fejler noget, så hvorfor skal den til service?

En bil har mange væsker og sliddele, der løbende skal udskiftes, for at bilen ikke går i stykker. Derfor er det vigtigt, at du overholder de anbefalede serviceintervaller, ellers kan det blive en dyr fornøjelse. Serviceeftersyn er nemlig med til at forebygge større skader og reparationer på din bil.

Hos AutoPartner kan vi servicere alle biler – både under og uden for fabriksgarantien. Kontakt dit nærmeste AutoPartner-værksted næste gang det er tid til serviceeftersyn og få et godt tilbud.

To typer Serviceeftersyn

Service i garantiperioden

Hos Gribskov Auto kan du få service i garantiperioden, uden at du mister bilens fabriksgaranti. Er din bil stadig under fabriksgarantien, anbefaler vi et Service efter fabrikkens forskrifter.

Dette service udføres i henhold til bilfabrikantens forskrifter. Det sikrer dig et stempel i bilens servicebog – og at du dermed bibeholder fabriksgarantien på din bil. Vi benytter desuden reservedele af original kvalitet. Det vil sige, at vi bruger samme kvalitet af reservedele, som førstegangsmonteres på bilerne fra fabrikkerne. Dette er også med til at sikre, at din bils fabriksgaranti bibeholdes.

 

Basiseftersyn

Med et Basiseftersyn, som er til biler uden fabriksgaranti, kan du få tjekket alle de vigtigste dele på din bil. Derudover kontrollerer og evt. skifter vi de væsker, din bil behøver, for at holde dig sikkert kørende. Et Basiseftersyn indeholder bl.a.

Udskiftning af oliefilter og op til 4 liter kvalitetsolie (ekstra olie tilkøbes).

Kontrol af karosseri. Herunder kontrol af lygter, vinduesviskere samt smøring af dørhængsler.

Kontrol af styretøj og undervogn.

Visuel kontrol af stenslag, ridser og revner i din forrude.

Kontrol af køleeffekt på aircondition – Temperaturmåling.

Kontrol af motor og motorrum. Blandt andet kontrol af batteri samt visuel kontrol af olielækage fra motor og gearkasse.

Kontrol af dæk og fælge. Herunder kontrol af dækmønster samt kontrol og efterjustering af dæktryk.

Kontrol af forskellige væsker. Herunder kølervæskestand, bremsevæskestand og servostyringsvæske.

Visuel kontrol af bremser.

Opfyldning af sprinklervæske.

Kort prøvekøretur for at kontrollere at alt er, som det skal være.

Kontrol af tandremsinterval (hvis muligt).

Udover Basiseftersynet kan der være andre muligheder for din bil, hvis den ikke længere er under fabriksgarantien. Det kan være alt fra et lille til et stort eftersyn, et simpelt olieservice med olieskift inkl. oliefilter eller et olieservice inkl. bremseservice – alt efter hvad der passer til dine behov

Hvor ofte skal din bil til serviceeftersyn?

Hvor ofte din bil skal have et service afhænger af bilmodel, årgang og hvor meget den kører.

Som regel skal en bil til service, når den har kørt et sted mellem 15.000 og 30.000 km. Kører du mindre end det kilometerinterval, skal din bil dog alligevel til service en gang om året eller hvert andet år, da der så træder et årsinterval i kraft. Du kan se det anbefalede serviceinterval for din bil i bilens servicebog.

Hvis din bil stadig er i garantiperioden, er det vigtigt at overholde alle serviceeftersyn, da garantien ellers bortfalder. Du kan få udført et Serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter hos Gribskov Auto. På den måde bibeholder du bilens fabriksgaranti. 

Selvom din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien, er det stadig en god ide at overholde de anbefalede serviceeftersyn. Det skyldes, at en bil har mange væsker og sliddele, der løbende skal skiftes, for at bilen ikke går i stykker.  Vi servicerer gerne din bil udenfor garantien, og tilbyder både service efter fabrikkens forskrifter, Basiseftersyn, olie- og filterskifte og meget mere.

Andre Services

Vi tilbyder en bred vifte af services. Se flere af dem her.

Dæk og hjulskifte

Er det tid til vinterdæk, sommerdæk, eller nye dæk? Vi udskifter og afbalancerer dæk og fælge til en god pris.

Aircondition service

Vi servicerer dit klimaanlæg med kølemiddel, kompressorolie, trykprøvning m.v., så du kan holde en behagelig temperatur.

Før-Syn gennemgang

Er det tid til periodisk syn? Vi gennemgår din bil fra A-Z og kører den til syn for dig, så den glider igennem uden bemærkninger.

Reparation med garanti

Vi udfører alle typer reparationer med tre års garanti, og de bedste reservedele til din bil.