Gribskov auto logo 2<br />
Klargøring til syn hos gribskov auto

Klargøring til periodisk syn

Er din bil blevet indkaldt til det obligatoriske bilsyn? Så står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig. Vi gennemgår din bil og tjekker, om den er klar til syn. Hvis vi skulle opdage fejl eller mangler på din bil, så kontakter vi dig med et tilbud på udbedring. Derudover tilbyder vi at køre bilen til syn, så du selv slipper for besværet. Kontakt os når din bil bliver indkaldt til syn – så sørger vi for, at den bliver klar.

Bilsyn eller Service?

Et bilsyn er lovpligtigt, og er en inspektion af din bil, som foretages af en uvildig synshal. Her bliver der ikke lavet noget på bilen, men den gennemgås udelukkende for at tjekke for sikkerhedsmæssige fejl, og om den forurener mere end tilladt. Skal din bil til det obligatoriske bilsyn, hjælper vi gerne med at få den klargjort.

Et serviceeftersyn er derimod frivilligt. Dog er det en god ide at overholde serviceintervallet, da eventuelle problemer kan blive opdaget, før de opstår – og det samtidig kræves for at opretholde en evt. fabriksgaranti på bilen. Derfor er det vigtigt at sende bilen på værksted og få den tjekket, så det ikke i stedet bliver til en stor og dyr reparation. Et serviceeftersyn er en grundig gennemgang af bilen, hvor en række punkter skal tjekkes, og dele skal skiftes indenfor et vist interval. Det er med til at opretholde din bils ydeevne, sikkerhed og driftsikkerhed. 

Hvad indeholder et synstjek?

Gennemgang af bilens styretøj og dæk

Kontrol af lygter og pærer

Kontrol af rust

Alt hvad der kontrolleres ved periodisk syn

Klargøring til syn

Hvor ofte skal din bil synes?

Din bil skal til det periodiske syn første gang, når den fylder 4 år. Derefter skal den til syn hvert andet år. Når det bliver tid til syn, får du automatisk en besked i din e-boks 8 uger inden. Det er vigtigt, at du får synet din bil inden synsfristen, da du ellers får et bødeforlæg på 2.000 kr.

Lad os tjekke din bil før du møder op til syn. Bestil blot en tid hos os, når du modtager indkaldelsen. Så sørger vi for, at bilen bliver klargjort og evt. kørt til syn. Vi giver selvfølgelig gerne et prisoverslag, inden vi går i gang.

Andre Services

Vi tilbyder en bred vifte af services. Se flere af dem her.

Serviceeftersyn

Ved et serviceeftersyn udskiftes olie, filtre og andre dele, og så kontrolleres bilen fra A – Z, og evt. fejlkoder udlæses.

Aircondition service

Vi servicerer dit klimaanlæg med kølemiddel, kompressorolie, trykprøvning m.v., så du kan holde en behagelig temperatur.

Dæk og hjulskifte

Er det tid til vinterdæk, sommerdæk, eller nye dæk? Vi udskifter og afbalancerer dæk og fælge til en god pris.

Reparation med garanti

Vi udfører alle typer reparationer med tre års garanti, og de bedste reservedele til din bil.