Gribskov auto logo 2<br />
Salg og udlejning af biler og trailere samt udskiftning af forruder

Udskiftning af bilruder

Vidste du, at bilens ruder har stor betydning for din sikkerhed? Skulle der ske et uheld, er det vigtigt, at der ikke er revner eller lignende i din forrude.

Har du en kaskoforsikring eller glasskadeforsikring? Så dækker forsikringen tit reparation af ruden. Er det tilfældet, kan du trygt køre ind forbi Gribskov Auto. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og papirarbejdet? Det tager vi os af.

Kør ind forbi Gribskov Auto og få professionel rudeudskiftning. Vi står klar til at hjælpe med din bilrude, uanset din bils mærke og model.

Bilruder i original kvalitet

Det er ikke ligegyldigt, hvilken rude der bliver sat i din bil. Passer din bilrude ikke 100 % til din bil, og sidder den lidt løst, så er der risiko for at den bliver utæt eller går i stykker.

Vi benytter ruder af OE-kvalitet dvs. samme kvalitet, som der bliver benyttet på bilfabrikkerne. Det er med til at sikre, at ruderne lever op til bilproducenternes standarder og har den rigtige pasform. Det er også vigtigt, at der benyttes den rigtige lim og hærdetid. Det er med til at sikre, at du undgår utætheder i listerne.

Moderne biler er fyldt med elektronik – også i forruden. Hos Gribskov Auto følger vi fabrikkens forskrifter og har det rette udstyr til at kalibrere forruden, således at dine kameraer og sensorer til f.eks. fartpilot, regnsensor, skiltegenkendelse, lane-assist-system, automatisk nødbremse osv. fungerer optimalt.

Udskiftning af forrude hos Gribskov Auto

Hvornår skal forruden udskiftes?

Din bils ruder har stor betydning for din sikkerhed. Ved et frontalt sammenstød skal bilens forrude modstå det pres, der kommer forfra, samt når bilens airbags bliver udløst. Har du en revne i din forrude, anbefaler vi derfor, at du får ruden skiftet. Hvis din forrude har mange små stenslag, eller stenslaget er for stort til at det kan repareres, vil det også typisk være nødvendigt at skifte forruden Det lyder måske mærkeligt, men ruder bliver slidt over tid. Jo mere slidt og ridset forruden er, desto sværere bliver det, at se ordentligt ud af din forrude. Især i mørket, hvor ridser kan sløre lyset fra modkørende. Er du i tvivl, om din forrude er slidt? Så tjekker vi den gerne for dig. Bemærk i øvrigt at din bil kan risikere ikke at gå igennem et bilsyn, såfremt der er stenslag eller revner i forruden

Andre Services

Vi tilbyder en bred vifte af services. Se flere af dem her.

Serviceeftersyn

Ved et serviceeftersyn udskiftes olie, filtre og andre dele, og så kontrolleres bilen fra A – Z, og evt. fejlkoder udlæses.

Aircondition service

Vi servicerer dit klimaanlæg med kølemiddel, kompressorolie, trykprøvning m.v., så du kan holde en behagelig temperatur.

Dæk og hjulskifte

Er det tid til vinterdæk, sommerdæk, eller nye dæk? Vi udskifter og afbalancerer dæk og fælge til en god pris.

Reparation med garanti

Vi udfører alle typer reparationer med tre års garanti, og de bedste reservedele til din bil.