Gribskov auto logo 2<br />
Aircondition service

Aircondition service

Bilens aircondition skal plejes både sommer og vinter. Ellers går det ud over holdbarhed, køleevne og økonomien.

Bliver klimaanlægget ikke vedligeholdt, virker det efterhånden dårligere og dårligere. Derfor bør du mindst en gang om året få tjekket klimaanlægget, hvor vi gennemgår det for fejl og mangler og giver systemet en ordentlig rensning. Dermed sikrer du dig bedst mulig komfort og en bil, der er sund at opholde sig i.

Kør ind forbi Gribskov Auto og få tjekket din bils aircondition og klimaanlæg.

Godt mod allergi

Når det bliver forår, kommer der meget pollen i luften. Det er derfor vigtigt, at du har et airconditionfilter, der virker. Hvis dit filter er stoppet eller slidt, forhindrer det airconditionanlægget i at køle kabinen, men det er også grobund for bakterier. 

Lider du af allergi anbefaler vi, at du skifter til et FreciousPlus kabinefilter. Det er et filter med biofunktionel belægning, der fanger allergenerne, når de er på vej ind i bilen gennem airconditionanlægget. Derudover reducerer det også væksten af bakterier og skimmelsvamp med mere end 98% og forhindrer, at disse kommer ind i kabinen via ventilationssystemet.

Hvad består AC service af?

Kontrol for utætheder med trykprøvning og test af anlæg

Kontrol af rør, tilslutninger, samlinger, fastgørelse, kompressor, multirem og blæser

Test af køleevnen før og efter service

Tømning og tørring af anlæg, påfyldning af eventuelt ekstra kølemiddel, sporemiddel og kompressorolie

Klargøring til syn

Aircondition Service: Derfor!

Et airconditionanlæg taber ca. 8% af sin køleevne om året. Grunden er, at køleanlægget i bilen har en masse samlinger, som ikke er hermetisk tætte. Det betyder, at de ikke er fuldstændig tætte, og der kan derfor forsvinde kølemiddel, og køleeffekten nedsættes.

Hvis der mangler kølemiddel, risikerer du at kompressoren, der sørger for, at kølemidlet cirkulerer i systemet, brænder sammen – og det kan blive dyrt. Derfor er det vigtigt at få påfyldt kølemiddel hos et autoværksted indimellem, du må nemlig ikke selv påfylde kølemiddel. 

Hos Gribskov Auto anbefaler vi derfor et årligt tjek af din bils aircondition- eller klimaanlæg. Det gør vi, netop fordi det går ud over køleeffekten og holdbarheden, hvis anlægget mangler kølemiddel.

Andre Services

Vi tilbyder en bred vifte af services. Se flere af dem her.

Serviceeftersyn

Ved et serviceeftersyn udskiftes olie, filtre og andre dele, og så kontrolleres bilen fra A – Z, og evt. fejlkoder udlæses.

Før-Syn gennemgang

Er det tid til periodisk syn? Vi gennemgår din bil fra A-Z og kører den til syn for dig, så den glider igennem uden bemærkninger.

Dæk og hjulskifte

Er det tid til vinterdæk, sommerdæk, eller nye dæk? Vi udskifter og afbalancerer dæk og fælge til en god pris.

Reparation med garanti

Vi udfører alle typer reparationer med tre års garanti, og de bedste reservedele til din bil.